Сватби

Сред ресторантите за сватби в Пловдив , Кадифе се откроява не само с дългогодишния си опит, но и с професионалния си подход към планирането на най-романтичния ден в живота Ви.
Ние Ви помагаме да разкажете своята приказка по най- красивия възможен начин!

Доброто ни име се дължи на доволните клиенти, усилията ни да организираме перфектната сватба и удоволствието, с което винаги работим. И не забравяйте, че Вашите желания заемат първо място при подготовката на сватбеното Ви тържество, когато празнувате в ресторант Кадифе. Предлагаме просторна и уютна зала за 200 човека. На всяка сватба масите се разполагат индивидуално, с цел младоженците сами да решат как да настанят гостите си! Предлагаме ефектно сватбено осветление, за да може вашият празник да бъде наистина незабравим. 

Разгледайте галерията ни и вижте щастливите лица на нашите младоженци и техните гости. Кадифе не е само един обикновен ресторант за сватби в Пловдив, ние работим с удоволствие и се стремим да превърнем Вашия сватбен ден в незабравимо преживяване, за което да си спомняте винаги. Освен всичко друго мислим и за Вашия бюджет, защото сме убедени, че перфектната сватба се подготвя най-вече с много любов и желание, а не с много пари! Ние Ви обещaваме, че никой от гостите Ви няма да остане безразличен към празника Ви! Непреходната елегантност и дискретен лукс на светлата ни и просторна зала ще завладее дори най-взискателните клиенти.

Ние ще Ви помогнем със съвет и препоръка при избора на DJ, сватбен фотограф, видеоператор или водещ, заедно ще изберем и подходяща сватбена украса, вкусна торта, апетитно меню! Ще се погрижим гостите Ви да се чувстват комфортно и приятно при нас!

Професионализмът ни гарантира, че сватбата Ви от тържество, ще се превърне в събитието на годината. 

Разгледайте снимки от нашия ресторант за сватби в Пловдив.

TOP Call Now Button