Ресторант Кадифе > Тържества

Фирмени партита

Тържествата в ресторант Кадифе се превръщат в едно незабравимо изживяване. Ние знаем как да организираме един празничен ден, който да се превърне в незабравим спомен за всички Ваши служители. Като типични пловдивчани знаем не само да се веселим - ние сме перфекционисти и се стремим да превърнем всеки тържествен фирмен повод - в изключително парти.

Абитуриентски и абсолвентски бал

Помислили сме и за всички абитуриенти и техните близки от цял Пловдив! Много често се случва, особено на хората решили да поканят повече гости по случай завършването на детето им, да нямат условия да го направят вкъщи, а дори и да имат - едва ли на някой му се иска да сервира, а след това и да мие чиниите на 40 човека.

В този случай на преден план излиза офертата на ресторант Кадифе за обилна и много вкусна храна, марков или български алкохол и вълшебна обстановка. Ние ще Ви предложим DJ програма и веселбата гарантирано ще продължи до зори без да се безпокоите, че намръщеният Ви съсед пак ще се обади в полицията и ще Ви помрачи празника!

Абсолвентите, празнуващи при нас, трябва да знаят, че винаги могат да разчитат на висок професионализъм, ниски цени, неповторима атмосфера и най-вече на страхотно парти, все пак това е ресторант Кадифе - най-доброто място за купон в Пловдив!

Коледно фирмено парти

Вече стана традиция в уикендите преди 25-ти декември да се организират фирмени партита, посветени на Коледа - най-светлия християнски празник. Каним Ви да се възползвате от възможността да осъществите коледното парти на Вашата фирма в уютната атмосфера на Ресторант Кадифе! . Нашите гости си тръгват с усмивка, добро настроение и със спомена за най-готиното парти. Естествено, Ви препоръчваме да се уверите в предимствата на ресторант Кадифе като ни посетите лично и опитате някое от многобройните ни кулинарни изкушения. Ще се радваме при една евентуална такава среща да Ви помогнем с всичко, което можем, за да улесним или дори да поемем изцяло организацията на Вашето тържество - DJ програма, празнична украса, организиране на томбола и още много възможности за разнообразяване на фирмения Ви банкет

Рождени дни

Заповядайте да празнувате Вашия рожден ден при нас.

TOP Call Now Button