СВАТБА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА

Мили дами, ако през зимата се е случило красивото чудо – половинката ви да падне на колене

пред вас и да ви поиска за законна партньорка, то в момента вече сигурно сте под парата на предпразничното суетене.

Вече чувате сватбения марш, представяте си как си разменяте сватбените халки.. само прекрасни моменти !

Пред вас стоят няколко  въпроса относно бъдещото сватбено тържество, но най-важната част е кога да бъде събитието. Защо не още през пролетта – сезона на новото, символ на  чистото начало.

Въздуха е изпълнен от аромата на свежи пролетни цветя. Този сезон  носи промяна, нови надежди, нови стремежи и нови успехи. Какво по-добро начало от това да се вречете във веча вярност и да отпразнувате този ден с вашите семейства и приятели ?

Преди да започнете с трескавата подготовка ще Ви представим няколко идеи и съвети, за да може да имате вашата перфектна пролетна сватба.

Ако вашата сватба ще бъде през най-красивия сезон, то това ще Ви спести стреса и правенето на компромиси в избора на професионалисти. Вероятността желаните от вас – сватбен фотограф, диджей и видеооператор да са свободни за вашата дата е много по-голям, отколкото ако сте се спрели на дата в месеци като август и септември. Това са едни от най-натоварените откъм свабтени тържества месеци.

Друг плюс е времето. Ще избегнете големите жеги и притесненията дали гримът ще ви се размаже. От личен опит ви споделяме, че сватбите през летните месеци не са от най-приятните, тъй като ще трябва да носите рокля с няколко слоя тюл и органза, а вашата половинка ще бъде с риза с дълъг ръкав и сако през по-голямата част от сватбата. Само си се представете в тези дрехи и добавете 35 градусова жега J .

Друг плюс свързан с времето е светлината. Всеки сватбен фотограф ще е повече от доволен от меката естествена светлина, която е характерна за сезона. Нека не забравяме и невероятните картини, които рисува нейно величество Пролетта. Какъв по-добър фон от цъфналите  дръвчета и пролетни цветя.

Изборът на точно този сезон ще ви спести и стреса от приготовленията. Съгласете се, организационно ако се справите за месец-два, ще си спестите много натоварване.

Има бъдещи булки, които отделят 10-12 месеца за организирането на сватбеното си тържество и изживяват много ненужни стресови ситуации.