Професионални кетъринг услуги в Пловдив за Вашите частни партита, семейни тържества, годежи, сватби или фирмени събития

Обадете ни се, споделете желанията си и ние ще изготвим подходяща и разумна оферта! Нашият екип може да подготви изящно гурме изживяване за дома или офиса ви. Ние предлагаме кетъринг услуги за фирмени или частни партита в района на град Пловдив. Ще изготвим заедно меню, съобразено с повода и предпочитанията на гостите Ви. От традиционната българска кухня до колоритно и уникално гурме изящество, храната приготвена от готвачите на ресторант Кадифе Пловдив се отличава с високото си качество и отличен вкус. Независимо дали става въпрос единствено за плата с предястия, хапки или за приготвянето на цялото меню – свържете се с нас и ние ще Ви осигурим качествен кетъринг на разумна цена!

За всички, които предпочитате вместо тържество в ресторант, а просто да посрещнете гостите си уютно вкъщи, ние ще се радваме да Ви помогнем. В рамките на Пловдив освен доставката на място, можем да осигурим оборудване и персонал под наем.
- коктейлни маси
- кетъринг маси
- столове Шиавари
- шатри
- осветление
- посуда

С радост ще се погрижим за украсата на помещението и ще окажем съдействие при намирането на DJ, аниматор или водещ за празника Ви.

TOP Call Now Button