Уелкъм дринк на сватбата

Сватбата е наистина весел и забавен празник. Няма да искате да приключи изобщо, затова защо да не направите така, че празника да бъде още по-запомнящ се. В тази статия ще ви изброим няколко причини защо е хубаво да имате уелкъм дринк на сватбения ви ден.

 

Чрез уелкъм дринка всички ще имат възможността да се запознаят един с друг преди началото на сватбеното парти. Не забравяйте факта, че на сватбата ви ще има гости, с които ще запознаете за първи път.

 

Благодарение на уелкъм дринк-а ще имате възможността да сте по-отпуснати и с чаша в ръка ще може да си говорите с вашите роднини и приятели, а нека не забравяме, че след уморителния и дълъг ден сте си мечтали за чаша бяло вино и няколко минути спокойствие.

 

В повечето случаи, за да дойдат на вашата сватба, голяма част от гостите са пропътували доста километри и уелкъм дринк-а е подходящия начин да си отпочинат, пиейки чаша сангрия и слушайки джаз музика в градината на ресторанта.

Да не забравяме факта, че welcome drink-a е подходящото време, когато може да си направите хубави общи снимки с гостите на сватбата.

 

 

Храна и напитки

 

Може да изберете един вид напитка за уелкъм дринка, но защо да не изберете няколко – шампанско, бяло вино, сангрия, домашни лимонади, свежи коктейли ? Избора е изцяло ваш.

Към бара с напитките може да добавите и сладка маса с различни сладки изкушения, плата със свежи плодове и шоколадов фонтан. Всеки би искал да си хапне един мини шоколадов мъфин или френски макарон, нали ?

Отделно от сладките и плодови изкушения, може да добавите и маса със солени вкусотии – брускети със сьомга или маслинова паста, мини тарталети с чери домати и мус от сирена. Избора е отново изцяло по ваш вкус.

Ние предлагаме богат избор от различни видове брускети и тарталети, така че остава само да си изберете какво бихте искали да има по време на уелкъм дринка.

 

 

След като мине този хубав момент от сватбения ден ще дойде време за най-прекрасната част от сватбата ви – да се забавлявате и да купонясвате истински.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *